Enkele gerealiseerde projecten.

Consignatie Software met WMS

Voor een groothandel/importeur in de modeartikelen hebben wij een compleet consignatie software pakket gemaakt. De basis is in 2008 met de klant ontwikkeld en wordt tot de dag van vandaag nog steeds geoptimaliseerd en aangepast aan de wensen van de klant.

Het concept werd een succes en mede hierdoor zijn er in de afgelopen 12 jaar al in meer dan 900 winkels in Nederland verkoopdisplays geplaatst.

Compleet warehousemanagement met voorraadbeheer, rapportage, automatische facturatie eventueel met automatische SEPA incasso, orderpicking met barcode PDA’s en een routeplansysteem voor optimaal klantenbezoek. De PDA’s kunnen op locatie de verkoopmolens balansen en transfers maken en communiceren via een web API.

Koppeling met CarSys

Voor een garagehouder die werkt met CarSys hebben wij een Android tablet oplossing geleverd die via een REST API foto’s en/of video’s aan werkorders koppelt. De monteurs kunnen op eenvoudige wijze foto en videomateriaal uploaden in CarSys.

Offerte en Planningssysteem

Voor een interieur bouwer hebben wij een offerte, order en capaciteitsplanning systeem gebouwd. De offerte wordt gevoed uit een artikelbestand. Bij opdracht kan de offerte omgezet worden naar een order en vanuit de order kan de inkoop gedaan worden. De planning bestaat uit een overall planning en een projectplanning zodat er een capaciteitsoverzicht beschikbaar is.

Deep Freeze Warehouse systeem

Verkoop van diepvriesproducten aan consumenten via website. Web orders worden met het warehouse systeem gesynchroniseerd en vanuit het systeem in routes gezet om het transport in eigen beheer te doen. Met een PDA worden de routes m.b.v. GPS gereden. Door middel van barcodes wordt gekoppeld aan welke klant welk pakket wordt geleverd zodat traceability is gewaarborgd. Chauffeur is te volgen via de website en er wordt een tijdvak voor aflevering berekend.

Netwerk infra met Synology gebaseerde Active Directory server

Voor enkele van onze klanten hebben we de volledige netwerk infra met routing, firewall, DNS en WIFI ingericht met behulp van hardware routers/firewalls in combinatie met Synology NAS systemen en Ubiquiti apparatuur. Op deze manier functioneert het geheel als de gebruikelijke active directory met groepsbeleid die u van Microsoft gewend bent.

Bij enkele van onze klanten hebben we ook een redundante NAS active directory server geplaatst dat in het geval van een mogelijke storing gemiddeld binnen een minuut het systeem overgenomen wordt door de backup server en de werkplek blijft functioneren zoals het hoort.

Naast het actief beheren van uw netwerk kan deze NAS natuurlijk ook functioneren als data opslag (evt. met poort trunking voor extra datatransfer capaciteit) om als centrale opslag plek te functioneren met backup mogelijkheden on- en offsite.

Website design (evt. met maatwerk plugins)

Zoekt u een simpele website? Of bent u juist opzoek naar een website met complexere specifieke eisen? Bent u nog niet helemaal zeker van uw huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder om uw ideeën te realiseren. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij dat er een gepaste oplossing komt.

Bent u klaar om met ons uw nieuwe project te starten?

AMI-ICT
Tongerenseweg 46
8162 PP Epe

Tel: 0578 - 61 72 87
Tel: 06 - 42 61 26 47