Wat kan AMI-ICT voor u betekenen?

AMIPOS – een POS pakket zonder gedoe

Met de focus op gebruiksgemak kan AMIPOS uw bedrijfsvoering vergemakkelijken voor zowel verkoop in een fysieke winkel, online verkoop of als u (digitale) services verkoopt.

Met jarenlange ervaring in de retail heeft AmiPos al meerdere (startende) ondernemers op weg geholpen om te kunnen focussen op de bedrijfsvoering.

Heeft u specifieke benodigdheden voor de verkoop? Wij kunnen extra modules op maat leveren die precies aansluiten bij uw wensen.

Website Ontwikkeling

AMI-ICT kan u voorzien van een website afgestemd op uw wensen. Dit kan een simpele statische site zijn, maar ook een site met intelligentie waarbij geautomatiseerde processen gekoppeld zijn of een e-commerce platform waar u kunt beginnen met het verkopen van uw producten.

Wij denken graag met u mee om een site te leveren die aansluit bij uw wensen. In ons netwerk zitten ook specialisten die u kunnen helpen bij uw huisstijl/logo.

WordPress/Woo-commerce websites

Blazor webapps

Custom WordPress plugins

API/REST koppelingen of conversie tools voor uw huidige (web) applicatie.

Applicatie Ontwikkeling

Heeft u het gevoel dat u regelmatig hetzelfde proces aan het herhalen bent? Voelt het alsof u kostbare blokken tijd aan het verspillen bent aan deze handelingen?

Laat ons u helpen deze handelingen te automatiseren, of hier een applicatie voor te schrijven zodat u de tijd kunt investeren in de daadwerkelijke bedrijfskritische processen.

Product-/catalogus beheer (voorraad)

Data import/export/conversie

Synchronisatie oplossingen

Custom Windows/web applicaties

IT Infrastructuur

Wilt u niet inzitten over uw IT infra? Wij kunnen u adviseren welke hardware relevant is voor uw onderneming en deze leveren. Daarnaast kunnen we uw kantoor bedrijfsklaar maken zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Vanaf de bekabeling, aanschaf van computers, installatie van servers, opzetten van data toegang en opslag, backups of het opzetten van een beveiligde remote werkomgeving. U kunt bij ons terecht.

Active Directory oplossingen

Synology NAS systemen

Remote werkplekken

Cloud oplossingen ( web/email )

VOIP diensten

Beveiliging

Wil u uw bedrijfsnetwerk beter beschermen? Of heeft u liever controle over de beveiliging op apparaat niveau als medewerkers een laptop mee naar huis kunnen nemen?

Wij kunnen u helpen uw bedrijfsomgeving te beveiligen, of het nu gaat om remote werken, anti-virus of het beveiligen van de apparaten die op het netwerk aangesloten zijn.

End-point security

VPN oplossingen

Hardware firewall

Remote/on-premise device security management

Meer weten? Neem gerust contact op.

AMI-ICT
Tongerenseweg 46
8162 PP Epe

Tel: 0578 - 61 72 87
Tel: 06 - 42 61 26 47